Anne Nuotion astangajoogan intensiivikurssit 13.-14.1-2022

Anne Nuotio tulee pitämään meille iki-ihania astangajoogan intensiivikursseja ensi vuoden alussa 13.-16.1.2022!. Jos olet kaivannut elämääsi rauhaa, selkeyttä ja inspiroitunutta asennetta, tältä kurssilta on hyvä ponnistaa uuteen vuoteen!

Alkeissa opit joogan perusharjoituksen ja pääset jatkamaan eteenpäin halutessasi myös itsenäisesti. Ryhmät alkeet, alkeisjatkolle ja jatkoryhmälle. Kurssin teema on ’Paluu perusasioihin. Hengitys. Liike. Asana’.

Anne on opettanut astangajoogaa 25 vuotta ja tehnyt omaa säännöllistä harjoitusta vielä pidempään. Anne on opetuksessa lämmin, perusteellinen, ammattitaitoinen, hengitystä ja kehon kuuntelua korostava opettaja. �� Lue lisää kurssista Annen sivuilta https://annenuotio.com/kurssit/ashtangajoogan-inte.

Iso suositus näille kursseille! Sattvan ohjaajista Anneli ja Tiina ovat käyneet Annen astangajoogaopettajakoulutuksessa, joten kurssin jälkeen voi jatkaa astangajoogan harjoittamista edelleen Sattva Jooga Seinäjoen viikkotunneilla. #astanga #sattvajoogaseinajoki #tietoinenolo #pysähdyhetkeen