Anneli Kuparin koulutuksesta ja kokemuksesta

Koulutukseni ja kokemukseni

Anneli Kupari on Sattva Jooga Seinäjoen omistaja ja yrittäjä. Hän toimii salilla myös ohjaajana.

Olen harjoittanut astangajoogaa vuodesta 2004 lähtien. Jooga oli aluksi itselle kehonhuoltoa ja liikkeiden opiskelua, mutta myöhemmin joogasta on tullut elämäntapa, jossa joogan henkinen puoli ja mieleen vaikuttaminen ovat korostuneet. Olen suorittanut Anne Nuotion astangajoogaopettajatutkinnon (200 h), Yin ja restoratiivisen Yinin ohjaajakoulutukset. Suoritan Suomen joogaliiton joogaopettajakoulutusta (P1-S3 kurssit suoritettuna, 500h). Ohjaan joogaa oman salini @sattvajoogaseinajoki kautta Seinäjoella.

Toimin Digi- ja väestötietovirastossa johtavana asiantuntijana. Olen työskennellyt vuodesta 1991 lähtien valtionhallinnon erilaisissa tietohallinnon kehittämis- ja johtamistehtävissä. Kehittämistehtävät ovat koskeneet
tietohallinnon erilaisia kehittämistehtäviä ja johtamiskokemusta on kertynyt sekä projektien johtamisesta että esimiestyöstä (15 vuotta). Toimin myös MLL Pohjanmaan piirin puheenjohtajana 6 vuoden ajan sekä sekä MLL liittohallituksen varsinaisena jäsenenä 6 vuoden ajan.

  • HTM, sis aikuiskasvatustieteen opintoja 25 ov
  • ylempi AMK (tradenomi) tietojärjestelmätieteen suuntautumisvaihtoehto. Lopputyö 'Osaamisen johtaminen Maaseutuvirastossa'.
  • opettajan pedagoginen pätevyys
  • JET-johtamisen erikoisammattitutkinto