Astangajoogan alkeiskurssi ALAVUS 17.-18.4.2021

Kuvassa Alavuden viikkotuntiohjaaja Tiina Holm. Viikkotunnit alkeiskurssin jälkeen 20.4 - 25.5 tiistaisin 19.00-20.15 yhteensä 6 kertaa.Katso lisää viikkotunneista.

ASTANGAJOOGAN ALKEISKURSSI ALAVUDELLA 17.-18.4.2021! HUOM! PERUUNTUNUT

Astangajooga on liikettä ja hengitystä yhdistävä fyysinen ja samalla myös meditatiivinen harjoitus. Asanaharjoitus eli liikkeet ovat välineitä tunnistaa kehon ja mielen tasapainon heikkouksia ja siten suunnata harjoitusta kohti tasapainoa. Harjoitus soveltuu lähes kaikille, sillä liikkeitä voi hyvin muokata jokaisen keholle sopiviksi. Liikkeet on tarkoitus tehdä lempeästi, jokaisen kehoa kuunnellen.

Astangajoogaharjoituksen ydin on ujjayi-hengitys eli ’kohiseva’ tulihengitys, joka mm. lämmittää kehoa ja auttaa keskittymään. Bandhat eli lihaslukot tukevat ja linjaavat asentoja ja tekevät asennoista turvallisia. Dristit eli katseen kohdistuspisteet mm- syventävät omalta osaltaan harjoitusta, rauhoittavat hermostoa, linjaavat asentoa. Alkeiskurssilla käydään ujjayi -hengitys, bandhat ja dristit läpi, mutta pääpano astangajoogan alkeisharjoituksen läpikäynnissä.

Harjoitus vahvistaa ja puhdistaa kehon kudoksia ja herkistää aisteja. Kun kehosta saadaan poistettua jännityksiä, avaa se myös samalla mieltä.MISSÄ JA MILLOIN

Kurssi pidetään Alavuden kuntokeskus Aurassa 17.-18.4.2021 klo 12-14 välisenä aikana molempina päivinä.

OHJAAJA JA JÄRJESTÄJÄ

Ohjaajana kurssilla toimii Anneli Kupari. Anneli on pitkään tehnyt omaa astangaharjoitusta ja ohjaa Seinäjoella Sattva Jooga Seinäjoen viikkotunneilla sekä Seinäjoen muilla saleilla sekä kansalaisopistolla. Alavuden alkeiskurssin järjestää Sattva Jooga Seinäjoki.

HINNAT JA VIIKKOTUNNIT

Alkeiskurssin hinta on 59 €.

Kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa Alavuden viikkotunneilla, joka pidetään myös Alavuden kuntokeskus Aurassa tiistaisin klo 19.00 - 20.15. Kuuden kerran viikkotuntien kausipaikan hinta on 50 €. Yhteensä alkeiskurssi ja viikkotunnit 100€. Tunti on mahdollista tehdä jälkeenpäin FB ryhmänkautta, jonne tunti streemataan. Tunnin voi myös korvata osallistumalla Seinäjoella pidettäville tunneille. Tuntien peruminen ja varaus sovelluksen kautta. Viikkotunneille on mahdollista osallistua myös sarjakortilla tai kertamaksulla. Katso lisää hinnastosta. Viikkotunnit ohjaa Tiina Holm.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT

Ilmoittaudu mukaan kurssille ja/tai 6 kerran kausipaikalle sattvajooga.seinajoki@gmail.com. Lisätiedot sattvajooga.seinajoki@gmail.com tai Anneli 050-5370867 (wu). Yksittäisille tunneille voi viikkotunnin varata sovelluksen kautta.