Astangan miniretriitit lauantaisin 23.10 ja 27.11

Viikkotuntien lisäksi on hyvä välillä pysähtyä rauhassa koko astangan 1. sarjan äärelle. Sarja ohjataan kokonaan ja sinulla on myös mahdollisuus keventää harjoitusta tai jättää osa asanoista tekemättä, jos ne tuntuvat haastavilta.

Jooga on muutakin kuin asanaharjoitusta ja tällä kurssilla käydään läpi toiminnan tietä joogan 8 portaan tiestä. Käydään läpi asanaharjoituksen lisäksi yama eli sosiaaliset ohjeet (väkivallattomuus, totuudellisuus, varastamattomuus, pidättyväisyys, kohtuudellisuus) ja niaymaa eli henkilökohtaiset ohjeet (puhtaus, tyytyväisyys, itsekuri, pyhien tekstien ja itsensä opiskelu, antautuminen). Mitä nämä ovat, miten ne vaikuttavat harjoitukseen ja elämäämme?

Miniretriitit täydentävät toisiaan. Jokaisen kerran jälkeen valitset itsellesi kehittymisen kohteen, johon kiinnität huomiota seuraavaan miniretriittikertaan saakka. Saat myös hengitysharjoituksen, jota voit harjoittaa asanaharjoituksen lisäksi miniretriittien välillä.

Ohjelma miniretriiteillä on seuraava:

09.00 - 11.00 Ohjattu Astangan 1 sarja

11.00 - 11.30 Omakustanteinen lounas hiljaisuudessa

11.30 - 12.00 Jooganidra

12.00 - 13:00 Vaihtuva teema seuraavasti:

la 23.10

Joogan 8 portaan tie: Asana

Asanaharjoituksen ja hengityksen perusasiat: Drishtit, rintakehähengitys

la 27.11

Joogan 8. portaan tie: yama, niayma

Bandhat, alavatsan aktivointi Buddha Belly

Miniretriitit ohjaa Anneli Kupari. Miniretriitit järjestää Sattva Jooga Seinäjoki osoitteessa Varastotie 11.

Miniretriittien hinta: 45€ / päivä. Mahdollisuus osallistua vain ohjattuun 1 sarjaan, jolloin maksu on 24€ tai kaksi sarjakortin kertaa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille erillisen lomakkeen kautta!
Lisätiedot: sattvajooga.seinajoki@gmail.com

Olet lämpimästi tervetullut!

Anneli