Astangan kertauskurssilla joogaharjoituksen pariin!

Tuntuuko paluu joogamatolle haastavalta tauon jälkeen?

Astangajoogan kertauskurssilla paluu matolle on helpompaa. Käymme astangajoogan ensimmäistä sarjaa rauhallisesti läpi. Ohjauksessa kiinnitetään erityistä huomiota asanoiden (-liikkeiden) linjauksiin, hengitykseen ja keskilinjaan. Kurssilla pohdimme myös, miten ylläpidetään positiivista harjoittelumotivaatiota ja miten harjoituksen voisi sisällyttää omaan arkeen säännöllisesti.

Ryhmän kokoonpanosta riippuen teemme ohjatun harjoituksen ja kurssikertojen välissä saat kotiharjoitteluun pienen harjoituksen, joka myös auttaa omaehtoiseen harjoitteluun ja salilla tehtävään mysore harjoitteluun. Mysoressa jokainen tekee harjoitusta omalle ololle sopivan pituisena ja oman hengityksen tahtiin. Ohjaajan tehtävä astangan mysoretunnilla on auttaa muistamaan harjoitusta ja avustaa asanoissa. Kertauskurssi on kuitenkin täysin ohjattu.

Kurssi sisältää neljä harjoituskertaa ja 6 krt sarjakortin, jonka kertoja voit käyttää kurssikertojen välissä tai kurssin jälkeen.

Milloin ja Missä

Kurssi kokoontuu tiistaisin 9.-30.9 klo 17.15-18.30. Kurssi pidetään Sattva Jooga Seinäjoen salilla osoitteessa Varastotie 11.

Ohjaaja

Kurssin ohjaajana toimii Anneli Kupari, astangajoogaopettaja (200 h).

Hinta

Kurssin hinta on 110 e sisältäen 4 kurssikertaa ja 6 krt sarjakortin.

Ilmoittautuminen

Laita viestiä sattvajooga.seimajoki@gmail.com. Tämän kurssin avulla pääset jälleen joogaharjoituksen alkuun! Olet lämpimästi tervetullut!

#astanga #sattvajoogaseinajoki #joogaakaikille