Astangajoogan tekniikkakurssi 10.-11.9.2021 (pe-la)

Astangan tekniikkakurssin avulla mahdollisuus tutustua astangajoogaan ja saada henkilökohtaista ohjausta asanoiden linjauksiin ajan kanssa. Kurssin jälkeen on helppo osallistua kaikille Sattva Jooga Seinäjoen astangan viikkotunneille!

Viikkotuntien lisäksi on hyvä välillä pysähtyä rauhassa koko astangan 1. sarjan äärelle. Tällä tekniikkakurssilla käydään huolellisesti koko astangan 1. sarja asana kerrallaan läpi.

Voit osallistua ainoastaan ensimmäiseen päivään, jos et ole joogannut aikaisemmin tai et ole harjoittanut astangajoogaa aikaisemmin. Jos alkusarja on sinulle tuttu, voit osallistua vain lauantaipäivään ja keskittyä istumaliikkeiden loppuosaan. Silloinkin voit jättää joitain asanoita tekemättä, jos ne tuntuvat haastavilta. Tai voit osallistua molempiin päiviin, jos haluat kertausta ja ohjausta alkusarjaan ja haluat syventää osaamista myös astangan 1 sarjan loppuasanoihin.

Molempina päivinä tehdään aluksi aurinkotervehdykset ja perjantaina myös joitain keskivartaloa vahvistavia ja lämmittäviä liikkeitä asanoiden turvallisen tekemisen varmistamiseksi. Alkulämmittelyn jälkeen käydään huolellisesti läpi seisomaliikkeet, istumaliikkeet ja loppuliikkeet astangan 1 sarjasta. Jokainen saa yksilöllistä ohjausta asanoiden linjauksiin, jolloin on turvallista tehdä asanat.

Päivien ohjelma on seuraava:

pe 10.9 klo 17-20

Aurinkotervehdykset, lämmittävät liikkeet

Seisomaliikkeet asana kerrallaan pysähtyen

Istumaliikkeet Navasanaan saakka (vene) asana kerrallaan pysähtyen

Loppuliikkeet alkeissarjan mukaisesti (kevennettynä) asana kerrallaan pysähtyen (ei Sirsasanaa (pääseisonta), ei kaikkia variaatioita Salamba Sarvangasana (hartiaseisonta).

Ohjattu loppurentoutus.

la 11.9 klo 10-13

Aurinkotervehdykset

Seisomaliikkeet ilman pysähdyksiä

Istumaliikkeet Navasanaan saakka ilman pysähdyksiä

Loput istumaliikkeet asana kerrallaan pysähtyen.

Loppuliikkeet 1 sarjan mukaisesti sisältäen Salamba Sarvangasana ja Sirsasanan.

Loppurentoutus

Tekniikkakurssin ohjaa Anneli Kupari. Kurssin järjestää Sattva Jooga Seinäjoki osoitteessa Varastotie 11, 2 krs.

Tekniikkakurssin hinta: 39€ / päivä, molemmat päivät yhteensä 75€.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille erillisen lomakkeen kautta!
Lisätiedot: sattvajooga.seinajoki@gmail.com

Olet lämpimästi tervetullut!

Anneli