Share |

Sattva Jooga Seinäjoki - kirjoituksia

Hyvän olon asioita lisää

Share |

Torstai 18.10.2018 - Anneli Kupari


Huomaan lomalla ollessani, että olen todellakin haalinut itselleni kaikkea ja liikaa. On karsittava, jotta jaksaa. Lomat tai muut pysähdykset on hyvä käyttää juuri siihen, että arvioi asioita omien arvojensa kautta. Mikä minulle on tärkeää, mihin haluan aikaani käyttää? Ja toisinpäin, mikä on sellaista, joka kuluttaa energiaani ja on turhaa.
 
Lomallani on kyllä kirkastunut halu olla läheisteni kanssa, heidän elämässään. Minulla on jo kohtuu isot lapset, mutta vielä hekin minua tarvitsevat. Jotenkin on tärkeä kulkea rinnalla ja auttaa aina, kun he apua tarvitsevat. Helposti ajatellaan, että kun lapsi on muuttanut pois kotoaan, hänen pitää antaa itsenäistyä ja selvitä omillaan. Itse olen sitä mieltä, että rinnalla on hyvä kulkea. Seurata heidän elämäänsä ja auttaa, kun siltä näyttää. Ei tehdä asioita heidän puolestaan, vaan tulla apuun tarvittaessa. Auttaa itsenäistymään, ei jättää yksin itsenäistymään.

gibraltar.JPG


ronda.JPG

omakuva.JPG

Mitä sitten pois elämästä? Olen päättänyt karsia kaiken sellaisen, joka tuo negatiivista tunnetta itselleni ja joka ei motivoi enää jatkamaan. Meillä on kuitenkin paljon asioita elämässä, joissa on välillä kestettävä kaikenlaisia tunteita ja jotta niissä jaksaa, haluan karsia kaiken vapaa-ajallani tapahtuvan, mikä ei tuo positiivista energiaa itselleni.  Miksi tehdä sellaista vapaaehtoisesti, jos siitä ei tule lisää energiaa ja hyvää oloa? Miksi tehdä vapaa-ajallaan asioita, jotka kuluttavat energiaa?
 
Lisään siis elämääni asioita, jotka ovat minulle tärkeitä ja tuovat hyvää oloa. Karsin niitä asioita, jotka tuovat huonoa oloa. Helpon kuuloista, eikös? Täytyy vain luottaa siihen, että kun malttaa luopua jostain, tilalle tulee jotain uutta ja hyvää.

Iloa ja valoa viikkoosi,
Anneli

oma_kuva_blogi_1.jpg
 
Seuraa myös FB/IG @tietoinenolo, Twitter @kupaan.
Jaan hyvinvointi- ja joogavinkkejä kanavilla. 

Avainsanat: hyvinvointi, syysloma, tietoinenolo


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini