Jooga tutuksi 19.8 - 9.9.2021

Kuva @luontoinen

Olet ehkä jo pidemmän aikaa miettinyt, että haluaisit kokeilla joogaamista, mutta et oikein tiedä, miten ja missä aloittaisit. Tämä Jooga tutuksi - kurssi on juuri sinulle!


Asentojen nimet ovat outoja ja niiden rakentaminen tuntuu työläältä tai ei onnistu esim. nettivideoiden tai livetuntien välityksellä. Haluaisit henkilökohtaista ohjausta ja keskustelua asennoista ja kysellä mieltäsi askarruttavia asioita.Tällä intensiivikurssilla tutustumme joogaan ja sen asentoihin, hengitysharjoituksiin ja läsnäoloon omassa kehossa. Käymme läpi aurinkotervehdyksen vaihe vaiheelta, yleisimmät seisoma-asennot tulevat tutuiksi samoin eteen- ja taaksetaivutukset, sekä istuen että makuulla tehtävät asennot. Opimme myös sen, miten joogasalissa käyttäydytään, mitä apuvälineitä käytetään, asentojen eli asanoiden sanskriitinkieliset nimet tulevat tutuiksi. Ohjelmaan kuuluu myös hengitys- ja läsnäoloharjoituksia, sekä harjoittelemme rentoutumista.

Tervetuloa aloittamaan oma joogapolkusi tältä kurssilta!


Ohjaaja

Ohjaajana kurssilla on Rita Huttunen-Taipale.

Missä:

Kurssi pidetään Sattva Jooga Seinäjoen salilla osoitteessa Varastotie 11, 2 krs

Milloin

Torstaisin 18.9 -9.9 klo 17.00 - 18.30

Hinta:

Kurssi kokoontuu yhteensä 4 kertaa. Kurssin hinta on 52€ tai yksittäisenä kertamaksuna 15€.

Kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa Sattva Jooga Seinäjoen viikkotunneilla. Viikkotunnit ja tunneille osallistumisen hinnoittelu niille erillisen sivun kautta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille erillisen lomakkeen kautta!
Ilmoittaudu mukaan sattvajooga.seinajoki@gmail.com