Kohti meditaatiota kurssi to 17.15 - 18.30 7.-28.4.2022

Onko meditoiminen kiinnostanut Sinua, mutta et oikein tiedä mistä aloittaisit? Olet ehkä nähnyt kuvia tyynenä lotusasennossa istuvista meditoijista ja ajatellut, ettet voi meditoida, koska et pysty istumaan tuossa asennossa. Olet ehkä ajatellut, että en ole tarpeeksi hyvä, että pystyisin keskittymään, tai päässäni pyörii liikaa ajatuksia eikä minulla kärsivällisyys riitä meditoimiseen. Jokainen pystyy ja osaa meditoida, kunhan vaan pääset alkuun.

Tämä 4 kertaa kokoontuva "Kohti meditaatiota" kurssi on suunniteltu juuri Sinulle, joka haluat päästä alkuun meditaation harjoittamisessa ja ottaa sen osaksi jokaista päivää, sillä vain säännöllisellä harjoittelulla saat meditoimisesta kaiken hyödyn ja huomaat muutoksia elämässäsi. Kurssi käsittää neljä kokoontumista, joissa aiheet seuraavasti:


1. Tutustumme siihen, miten meditaatioon pitää valmistautua, käydään läpi asennot, keskustellaan meditaatiotekniikoista, hengitys harjoituksista ja rentoutumisesta. Tunnin päätteeksi ohjattu meditaatio, josta tulee kotiläksy.
2. Tällä kerralla kertaamme asioita, keskustelemme viikon aikana tulleista huomioista jne. Lisäämme meditaation pituutta ja puhutaan läsnäolon tärkeydestä.
3. Enemmän hengitykseen liittyviä harjoituksia, viikon harjoituksien palautteet, pari tai kolme eri meditaatiota. Keskustelua siitä, miten voin viedä meditaation osaksi työpäivää.
4. Enemmän aikaa kysymyksille, miten kehitän meditaatiotani, miten saan meditaation harjoittamisen säännölliseksi, miten onnistut jatkamaan omaa harjoitusta. Ohjattu pidempi meditaatio.

Säännöllisen meditaation hyötyjä on mm. stressitasojen lasku, parempi läsnäolo elämässä, ajatukset eivät laukkaa enää niin kovaa, unen laatu paranee, keho ja mieli saavat kaipaamansa lepotauon. Lue myös Sari Junnon kirjoittamablogikirjoitus meditaatiosta.

Milloin ja missä Kurssi pidetään Sattva Jooga Seinäjoen salissa osoitteessa, Varastotie 11, 2 krs. Kurssi kokoontuu 4 kertaa torstaisin 7.-28.4.2022 klo 17.15 - 18.30.

Ohjaaja Kurssin ohjaa Rita Huttunen-TAipale. Rita on valmistunut Yoga Source joogaopettajakoulutuksesta sekä n käynyt erilaisia meditaatiokursseja.

Hinta Kurssi neljä kertaa yhteensä 52€ tai kertakäynti 15€. Voit maksaa osan kurssista myös jäsenyyden käyntikerroilla tai sarjakortin kerroilla. Liikuntaetuina ePassi, Smartum, Edenred.

Ilmoittautuminen Ilmoittaudu mukaan sattvajooga.seinajoki@gmail.com

Tervetuloa mukaan!