Kurssit

Joogan harjoittamisessa on tärkeää tehdä omaa harjoitusta säännöllisesti. 'Harjoittele, niin kaikki tapahtuu', Pattabi Jois on sanonut. Joogan hyödyt tulevat säännöllisen harjoittelun kautta. Viikkotunnit aktivoivat harjoitteluun ja omaan harjoitteluun kotona. Viikkontunneilla ohjaaja voi tuoda uutta tietoa linjauksiin ja antaa vinkkejä oma harjjoittelua varten.

Viikkotuntien ohella on välillä hyvä pysähtyä pidemmäksi aikaa harjoituksen ja itsensä äärelle. Olet tervetullut kursseille!


Syksyn 2022 kurssit (päivittyvä sivu)!

Anne Nuotion astangan intensiivikurssi 15-18.9.2022. Lisätietoja Anne Nuotion sivuilta.. Aikataulu ja ryhmä noudattavat alkuvuodesta 2022 pidetyn kurssin aikataulua.
Aikaisemmat kurssit:

Vuosi 2022


Vuosi 2021

Aikaisemmin

  • Syksyn aloitus Ari Wahlstedin astangajookurssilla! Joogakurssi pidetään Steiner koulun tiloissa, osoitteessa Simunantie 10, Seinäjoki. Lisätietoja täältä. Tämä kurssi ei toteutunut vähäisen ilmoittautumisen johdosta.
  • 25.-28.4.2019 Anne Nuotio tulee Seinäjoelle ja ohjaa astangajoogan alkeet, alkeisjatko- ja jatkokurssin.Kurssista lisää ja ilmoittautuminen tästä.
  • la 16.3 ja la 26.3 Astanga lyhyt kurssi Seinäjoen kansalaisopistolla. Ohjaaja Anneli Kupari. Hinta 15€. Ilmoittautuminen tästä.