JOOGAOHJAUSTA JA HYVINVOINTIA

Viikkotunnit

Joogatunteja satunnaisesti. Seuraa somea IG/FB @sattvajoogaseinajoki.

Voit ottaa yhteyttä ja kysyä joogaohjausta sattvajooga.seinajoki@gmail.com


Joogan yksilövalmennus, Levonhetket ja Joogakonsultaatio

1 kerta, 60€ (1 h), 80€ (1,5h)

4 krt, 180 € (1 h *4)

Levonhetket

Kaipaatko pysähtymistä ja lepoa? Haluaisitko yksityisyyttä ja mahdollisuutta olla vain itsesi kanssa hiljaisuudessa. Levonhetket ovat tunnin mittaisia restoratiivisen joogan tunteja, joissa levätään yksilöllisesti valituissa lepoasennoissa. Tunti käynnistyy alkukartoituksella ja haastattelulla, jonka jälkeen ohjaaja valitsee yksilölliseen tilanteeseen sopivat 3 restoratiivisen joogan asentoa, joissa ollaan 5-30 minuutin ajan. Salissa ei ole tuolloin ketään muita ja ohjattava pääsee omaan rauhaan sermin taakse ohjaajan ainoastaan auttaessa vaihtamaan asentoja. Nämä lepohetket auttavat pysähtymään ja olo tunnin jälkeen on rauhallinen ja vakaa. Olo on levännyt, mutta kuitenkin energinen. Ota yhteyttä ja sovitaan ajat! sattvajooga.seinajoki@gmail.com

Joogakonsultaatio

Jos kaipaat apua omaan harjoitukseen tai haluat muuten vain omaa yksityistä opetusta, tämä on mahdollisuus sinulle. Voit kysyä mieltä askarruttavista asioista, asanoiden linjauksista, mielen tyynnyttämisestä, sopivasta joogalajista yms. asioista yksityisesti. Tapaaminen on kahdenvälinen mahdollisuus käydä läpi henkilökohtaisesti mieltä askarruttavia kysymyksiä joogaan liittyen.

Ota yhteyttä sattvajooga.seinajoki@gmail.com


Yritysjoogat

Jooga organisaatioille on erityisesti istuma- ja ajatustyötä tekeville laadittu harjoitus, joka sisältää kaikille sopivia keskittymis- ja hengitysharjoituksia, kehoa energisoivia ja huoltavia joogaliikkeitä sekä loppurentoutuksen. Harjoituksen avulla voidaan parantaa keskittymis- ja stressinsietokykyä, vähentää uupumusta ja kiputiloja sekä saada uutta energiaa työntekoon.

Voit tilata yksittäisen tyhytunnin organisaatiollesi organisaatiosi omassa tilassa tai erikseen vuokrattavassa salissa. Lisätilauksena on mahdollisuus tilata myös tarjottavaa esim. teetä ja raakakakkua. Tarjoilut järjestetään yhteistyössä. Hinta alk 150 € + alv 10 % (2 h, 4-10 henkilöä) riippuen osallistujamäärästä. Tyhytunnit voidaan järjestää myös lähi- ja etätoteutuksena. Ota yhteyttä sattvajooga.seinajoki@gmail.com.

Voit tilata myös toistuvan yritysjoogan työnhyvinvoinnin kehittämiseksi. Toistuva yritysjooga

  • on 45-60 minuutin harjoitus
  • sisältää keskittymis- ja hengitysharjoituksia, joogaliikkeitä ja loppurentoutuksen
  • pidetään viikoittain organisaation tiloissa tai erikseen vuokrattavassa salissa yritykselle sopivana ajankohtana joko työpäivän ohella tai sen jälkeen.
  • on matalakustanteinen ja tehokas tapa edesauttaa työntekijöiden hyvinvointia ja tehokkuutta
  • sopii osaksi organisaation hyvinvointi- ja virkistystoimintaa
  • voidaan pitää hyhybridinä (samaan aikaan lähi- ja virtuaaliohjauksena)

Pyydä tarjous yritysjoogasta ja lisätietoja sattvajooga.seinajoki@gmail.com. Esimerkkejä ja lisätietoja yritysjoogaan sisällytettävistä osuuksista erillisellä sivulla.

Blogi

Kirjoitan blogia hyvinvointiin ja joogaan liittyvistä teemoista. Tervetuloa lukemaan!

Hyvinvointivinkkejä

Seuraa FB (@sattvajoogaseinajoki), Instagram (@sattvajoogaseinajoki) ja Twitter (@kupaan) tilejäni. Jaan hyvinvointi- ja joogavinkkejä julkaisuna ja tarinoissa. Tervetuloa lukemaan!

Lahjakortit

Lahjakortit lähetetään valitsemaasi osoitteeseen. Lähetyskulut tuotteen lisäksi 3.5€.