Pitkät YIN tunnit lauantaisin 22.10 ja 3.12

Hermostomme käy helposti ylikierroksilla jatkuvan suorittamisen ja hektisen arjen takia. Ylivirittynyt hermosto saattaa aiheuttaa uniongelmia ja vaikuttaa jopa mielialaan. Hengitys kiihtyy ja koko keho on jatkuvassa valmiustilassa, valmiina vastaamaan jokaiseen ärsykkeeseen. Kuulostaako tutulta?

Tule siis tälle erikoispitkälle yin joogatunnille! 2,5 tunnin aikana ehdit pysähtyä ja rentouttaa sekä kehon että mielen. Asanat avaavat fyysisiä kiristyksiä ja jumeja, rauhallinen hengitys laskee stressitasoa ja mieli rauhoittuu.

Yin jooga on syvästi rentouttavaa ja auttaa kohtaamaan arjen haasteet. Kehon pysähtyminen pitkäkestoisiin tuettuihin asanoihin tarjoaa myös mielelle mahdollisuuden pysähtyä ja rauhoittua. Yin jooga sopii jokaiselle, aikaisempaa kokemusta joogasta ei vaadita. Asanat ovat fyysisesti helpohkoja, jokainen asana tehdään joko istualtaan tai makuultaan, omaa kehoa kunnioittaen.

Milloin ja missä

Tunnit pidetään Sattva Jooga Seinäjoen salilla osoitteessa Varastotie 11, 2 krs. Tunnit lauantaisin 22.10 ja 3.12 klo 9.00 - 11.30.

Ohjaaja

Tunnin ohjaa Johanna Mäkynen, RYT500-opiskelija ja Yoga Yinful-ohjaaja. Johannalla on pitkä kokemus yin joogan ohjaamisesta, ja tärkeintä ohjauksessa Johannalle on rauhallisen tilan luominen, johon jokainen on tervetullut.

Hinta ja ilmoittautuminen

Yhden tunnin hinta on 25€. Voit varata tunnin ajanvarauksen kautta.

Tervetuloa YINin rauhaan!