Tutustu joogaan ja meditaatioon

Oletko kiinnostunut aloittamaan joogan ja meditaation, mutta et oikein tiedä miten ja mistä aloittaa? Asentojen nimet tuntuvat oudoilta, etkä tunne olevasi tarpeeksi notkea tai epäilet, ettei keskittymiskykysi riitä meditaatiossa rauhoittumiseen.

Tämä kurssi on tarkoitettu Sinulle, joka haluat tutustua kaikessa rauhassa joogan asentoihin sekä meditaation harjoittamiseen ilman häiriötekijöitä. Käymme läpi yleisimmät joogan asennot, aurinkotervehdyksen, niiden sanskriitinkieliset nimet sekä keskitymme hengitysharjoituksiin. Lisäksi teemme joka kerralla jotain meditaatioon liittyviä harjoituksia, opettelemme rauhoittumaan ja päästämään irti suorittamisesta, jolloin läsnäolo omassa kehossa lisääntyy ja kehontuntemus paranee.

Kurssilla pääset tutustumaan lisäksi rentoutusharjoituksiin sekä äänimaljojen sointeihin. Kurssilla saa ja pitää kysyä mieltäsi mahdollisesti askarruttavista asioista, kurssin ilmapiiri on keskusteleva ja avoin. Kurssi sopii kaikille, myös Sinulle, jolla on mahdollisesti jotain liikuntarajoitteita, sillä kaikki asennot pystytään soveltamaan osallistujien mukaisiksi.

Milloin

Kurssi kokoontuu torstaisin klo 17.15 - 18.30 18.8 - 29.9.2022 (ei tuntia 15.9) yhteensä 6 kertaa.

Missä

Kurssi pidetään Sattva Jooga Seinäjoen salissa osoitteessa Varastotie 11.

Ohjaaja

Opettajana kurssilla toimii Rita Huttunen-Taipale, joka on ohjannut useita joogan ja meditaationalkeiskursseja. Koulutukseltaan hän on joogaopettaja RYT-200, meditaatio ja rentoutusohjaaja, Musta Joogaohjaaja ja äänimaljahoitaja.

Hinta

Kurssin hinta on 80€ sisältäen 6 kertaa tapaamisia.

Ilmoittautuminen

Laita viestiä sattvajooga.seinajoki@gmail.com.

Olet tervetullut kurssille! Tämän kurssin avulla pääset hyvin alkuun joogaharjoituksessa. Kaikille kurssilaisille lisäksi halutessa 6 krt sarjakortti 65€ (norm. 75€).