Astangajoogan alkeis- ja jatkokurssit 2.-3.1.2021 (PERUTTU)


Oletko halunnut aloittaa astangajoogan, mutta viikkotunneille meneminen tuntuu hankalalta? Haluaisitko syventää viikkotuntien harjoitusta? Haluaisitko mahdollisuuden käydä koko astangan 1 sarja läpi? Nyt siihen on mahdollisuus.

Mahdollisuus osallistua yhdelle tunnille tai molempina päivinä. Lauantain alkeistunti ja seuraavan päivän kaikki tasot tunti muodostavat viikonlopun aikana alkeiskurssin, jonka voi hyvin antaa myös lahjaksi eli ihana mahdollisuus antaa aineeton lahja läheiselle!


Viikonlopun ohjelma

2.1.2021

09.00 - 11.00 Astangan 1 sarja ohjattuna

11.15 - 13.00 Astangan alkeistunti

3.1.2021

09.00 - 11.00 Mysore tunti (maksimissaan astangan 1. sarja)

11.15 - 13.00 Astanga kaikki tasot

Alkeistunnilla harjoitellaan astangajoogan erityistä hengitystekniikkaa, lihaslukkojen käyttöä sekä hengityksen ja liikesarjojen oikeanlaista yhdistämistä. Alkeiskursseilla opastetaan myös alkeistason asentojen turvalliset harjoittelutekniikat. Alkeistunti ei edellytä aiempaa kuntoilua tai kokemusta joogasta.

Ohjatussa astangajoogan 1. sarjassa käydään läpi koko 1. sarja. Harjoitus aloitetaan yhtä aikaa astangajoogan alkumantralla. Ohjauksen laskut tapahtuu sanskritin kielellä ja asanan nimiä käyttäen. Harjoitus päätetään loppumantraan ja loppurentoutukseen.

Mysore tunnilla harjoitellaan oman hengityksen tahdissa opettajan avustaessa ja opastaessa oppilasta hänen tarpeidensa mukaan. Astangajoogassa yhtenä tavoitteena on sisäistää ja muistaa oma joogaharjoitus niin, että harjoitusta pystyisi tekemään omatoimisesti ja itsenäisesti. Yhteistä ohjausta ei tunnilla ole. Avustaminen voi olla sanallista tai fyysinen korjaus, jotta oppilas saisi paremman tuntuman siitä, mihin suuntaan asentoa on tarkoitus viedä.Tunnille voivat osallistua kaikentasoiset oppilaat, jotka muistavat kutakuinkin oman harjoitussarjansa. Ohjaaja opastaa asanoissa ja auttaa myös muistamaan seuraavan asanan harjoituksesta. Harjoitukseen voi tulla ensimmäisen puolen tunnin aikana. Alkumantra lausutaan tunnin alkaessa.

Kaikki tasot tunnilla tunti ohjattuna n. Navasanaan saakka (veneasento). Tähän voi osallistua lauantain alkeistunnin käyneet tai kaikki, jotka haluavat ohjausta yhdessä ja samaan aikaan laskettuna.

Missä:

Tunti pidetään Leena Kallion jooga- ja pilatessalilla, osoitteessa Varastotie 11 (Seinäjoki, Pohja, Fressin vieressä).

Hinnoittelu:

Voit osallistua tunnille molempina päivinä tai osallistua vaihtoehtoisesti vain yhdelle tunnille viikonlopun aikana. Yksi tunti 20€ ja tunti molempina päivinä 35€.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan sattvajooga.seinajoki(at)gmail.com. Lisätiedot ja ohjaus Anneli Kupari, myös 050-5370867. Olet lämpimästi tervetullut! Tunnit toteutuvat, mikäli yhdelle tunnille ilmoittautuu vähintään 4 henkilöä.