Sattva Jooga Seinäjoen viikkotunnit

Kausi kevennetyllä ohjelmalla käynnistyy 1.8 (ks ajanvarauksesta) ja syyskausi 15.8. Tarjous jäsenyydestä! Solmi jäsenyys ennen 31.7 ja saat käydä rajattomasti tunnilla elokuun ajan. Tarjous koskee uusia jäseniä. Jäsenyydestä lisää seuraavasta. Hinnoittelu ja jäsenyys sivulta löydät tietoa, miten voit osallistua tunneille.

Olet tervetullut!

Sattvan ohjaajat

Viikkotunnit Seinäjoki syksy 2022 15.8 - 16.10.2022 Sattva Jooga Seinäjoen sali osoitteessa Varastotie 11, 2 krs.


Kursseja ja retriittejä!. Lue ajankohdat täältä.

Viikkotunnit Alavus -Boreal Han Moodo -sali osoitteessa Järviluomantie 15 (IKH:n kiinteistö)

Tiistaisin 13.9, 20.9, 27.9, 4.10, 11.10, 18.10, 8.11, 15.11, 22.11, 29.11.

TI 18.30 - 19.45 Astanga kaikki tasot, Tiina

HUOM! Alavuden tunneille ilmoittaudutaan liittymällä wu ryhmään tämän linkin kautta. Ilmoittautuminen ja tuntien peruminen tapahtuu wu:ssa. Jos liittymisessä on ongelmia tai haluat muutoin kysyä jotain, laita viestiä sattvajooga.seinajoki@gmail.com.

Hinnoittelu Alavuden osalta sama kuin Seinäjoen tunneilla. Mahdollisuus hankkia jäsenyys, ostaa tunnit sarjakortilla tai kertamaksuna. Jäsenyyteen liittyvät käyntikerrat voi käyttää Alavuden tuntien lisäksi Seinäjoen tunneilla.

Zoom tunnit 10.1.2022 lähtien

Ajantasaisen tuntiohjelman löydät varaaheti.fi/sattvajoogaseinajoki.

Sattva Jooga Seinäjoen viikkotunneille voi osallistua myös zoomin kautta etänä.

Zoom tunneille ilmoittaudutaan ajanvarausjärjestelmän kautta samalla tavalla kuin läsnäoleville viikkotunneille. Zoom tunnit maksetaan etukäteen joko mobile paylla tai tilille. Mahdollisuutena tulla tunnille kertamaksulla tai 6 krt Pre Paid kortilla. Kertakäynti ja Pre Paid kortin osoittamat käyntikerrat lisätään ajanvaraukseen maksusuorituksen näkyessä tilillä. Ks hinnoittelu tarkemmin.

Jäsenet voivat osallistua jäsentason mukaisella käyntikerralla myös zoom-tunnille. Ilmoittaudu tunnille, kirjaudu tuntikuvauksen yhteydessä olevan zoomlinkin kautta tunnille. Ohjaaja päästää sinut tunnille.