Yin joogaa kevääseen - Puuelementti

Yin joogaan yhdistetään kiinalaisen lääketieteen elementit. Keväällä hallitseva elementti on puuelementti, joka yhdistetään maksa- ja sappirakkomeridiaaneihin. Tällä kurssilla keskitymme avaamaan kehoa ja pyrimme vaikuttamaan juuri maksa- ja sappirakkomeridiaaneihin. Tule yin jooga kurssille, jossa saat avata kehoa pitkissä rentouttavissa asanoissa ja kuulet samalla lisää yin joogan ja kiinalaisen lääketieteen yhteydestä!


Jokainen tunti sisältää alkurauhoittumisen ja pienen hengitysharjoituksen, jonka jälkeen avaamme kehoa puuelementtia tukevilla asanoilla. Asanat tapahtuvat makuulla tai istualtaan, ja asanassa käytetään apuna bolstereita ja tiiliä. Tunnin lopuksi on meditaatio ja loppurentoutus. Jokainen tunti on omansa, voit osallistua joko yksittäiselle tunnille tai koko kurssille!

Kurssin järjestäjä ja ohjaaja

Kurssin järjestäjänä toimii Sattva Jooga Seinäjoki. Ohjaajana toimii Johanna Mäkynen. Johannalla on useiden vuosien kokemus yin joogan ohjaamisesta. Johannalle on tärkeää rauhallisuus, kehon rentous ja hengityksen liike kehossa. Johanna on opiskellut joogaa 500 tuntia ja hän on myös Yoga Yinful-ohjaaja.

Missä

Kurssi pidetään Sattva Jooga Seinäjoen salissa osoitteessa Varastotie 11 (2 krs.). Kurssi myös zoomilla, jos jostain syystä haluaisitkin osallistua zoomilla tunnille sairastumisen tai altistumisen vuoksi.

Hinta

Kurssin hinta on 25€ kaksi kertaa tai kertamaksuna 15€.

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua tunnilleajanvarausjärjestelmän kautta (muista ilmoittautua molemmille tunnille) tai laittamalla viestiä sattvajooga.seinajoki@gmail.com.