Hinnoittelu

Viikkotunteja satunnaisesti syksystä 2022 lähtien. Seuraa myös FB/IG @sattvajoogaseinajoki.

Viikkotunnit ajanvarausjärjestelmän kautta tai lukujärjestyksestä, kurssit oman sivun kautta.


Voit valita itsellesi sopivan maksutavan tunneille.

  • Sattvan sarjakortit
  • Sattvan kertamaksu

Sattvan sarjakortit

Sattvan sarjakortit käyvät kaikilla viikkotunneilla. Sarjakortit sopivat sinulle, joka et välttämättä halua sitoutua käymään säännöllisesti tunnilla tai esim. töiden vuoksi joudut pitämään pidempiä taukoja. Sarjakorteilla voit myös joustavasti lisätä jäsenyyteen kuuluvien käyntikertojen määrää. Sarjakortit antavat myös mahdollisuuden kokeilla tunteja ennen mahdolliseen jäsenyyteen sitoutumista. Varaat itse tunnit ajanvarausjärjestelmän kautta sopimaan omiin aikatauluihisi. Sarjakorttien hinnat sisältävät ALV 10 %. Sarjakorttien käyttäjät sitoutuvat tuntivarauskäytäntöihin. Sarjakortit ovat voimassa 3 kk ostohetkestä.


Viikkotunteja satunnaisesti: viikkotunnit ajanvarausjärjestelmän kautta tai lukujärjestyksestä. Kurssit oman sivun kautta.
Hinta 10 krt kortti 6 krt kortti 4 krt kortti Kertamaksu
Normaali 120€ 75€ 55€ 15€
Opiskelija, eläkeläinen 110€ 70€ 50€ 13€

Sattvan kerta

Sattvan kertamaksulla voit käydä satunnaisesti tunneilla tai jos et halua sitoutua pidemmäksi aikaa. Sattvan kertamaksu on 15€/13€. Kertamaksu sisältää ALV 10%. Kertamaksujen lunastajat sitoutuvat tuntivarauskäytäntöhin.

Syksyn viikkotunnit ajanvarausjärjestelmän kautta tai lukujärjestyksestä. Syksyn kurssit oman sivun kautta.

Maksuvaihtoehdot: pankki/luottokortit, tilisiirto. Voit maksaa myös Mobile Pay:lla (050-5370867). Liikuntaetuina ePassi, Smartum, Edenred ja TYKY.

Sattva Jooga Seinäjoki pidättää oikeuden ilmoittaa kuukautta ennen mahdollisista muutoksista tuntiaikatauluihin tai tuntien järjestämiseen. Tällöin henkilöillä on mahdollisuus kuukauden sisällä käyttää sarjakortin käyntikerrat tai liikuntaetuuksiin liittyvät maksut pois. Sarjakortin käyntikertoihin liittyviä rahoja tai liikuntaetuuksien osoittamia maksuja ei palauteta.