Hinnoittelu

Joogan lyhytkursseja! Astangaa, hathaa, yiniä ja restoratiivista Yiniä. Seuraa myös FB/IG @sattvajoogaseinajoki.

Tarkemmin tiedot Tunnit ja aikataulut alasivujen kautta.

Lyhytkurssien maksu kausimaksuna - Sattvan kausimaksulla tai kertamaksulla, jos kurssi on käynnistynyt. Joissakin tilanteissa voi maksaa myös sarjakortilla.

  • Sattvan kausi
  • Sattvan kertamaksu
  • Sattvan sarjakortti

Sattvan kausi

Kausimaksuna (varaat paikkasi n. 4-6 kerran kaudelle) kertamaksu 14€. Tarkemmin kaudet Tunnit ja aikataulut kohdassa.

Sattvan sarjakortit

Sattvan sarjakortit käyvät erikseen sovitusti kursseilla. Sarjakortit sopivat sinulle, joka et välttämättä halua sitoutua käymään säännöllisesti tunnilla tai esim. töiden vuoksi joudut pitämään pidempiä taukoja. Sarjakorteilla voit myös joustavasti lisätä jäsenyyteen kuuluvien käyntikertojen määrää. Sarjakortit antavat myös mahdollisuuden kokeilla tunteja ennen mahdolliseen jäsenyyteen sitoutumista. Sarjakorttien hinnat sisältävät ALV 0 % (ei ALV velvollinen). Sarjakorttien käyttäjät sitoutuvat tuntivarauskäytäntöihin. Sarjakortit ovat voimassa 6 kk ostohetkestä.


Lyhytkurssien aikataulut tarkemmin Tunnit ja aikataulut alasivun kautta.

Hinta 10 krt kortti 6 krt kortti 4 krt kortti Kertamaksu
Normaali 130€ 85€ 62€ 17€
Opiskelija, eläkeläinen 120€ 80€ 58€ 15€

Sattvan kerta

Sattvan kertamaksulla voit käydä satunnaisesti tunneilla tai jos et halua sitoutua pidemmäksi aikaa. Sattvan kertamaksu on 17€/15€. Kertamaksu sisältää ALV 0%. Kertamaksujen lunastajat sitoutuvat tuntivarauskäytäntöhin.

Maksuvaihtoehdot: pankki/luottokortit, tilisiirto. Voit maksaa myös Mobile Pay:lla (050-5370867). Liikuntaetuina ePassi, Smartum, Edenred ja TYKY.

Sattva Jooga Seinäjoki pidättää oikeuden ilmoittaa kuukautta ennen mahdollisista muutoksista tuntiaikatauluihin tai tuntien järjestämiseen. Tällöin henkilöillä on mahdollisuus kuukauden sisällä käyttää sarjakortin käyntikerrat tai liikuntaetuuksiin liittyvät maksut pois. Sarjakortin käyntikertoihin liittyviä rahoja tai liikuntaetuuksien osoittamia maksuja ei palauteta.