Hinnoittelu

Viikkotunnit ajanvarausjärjestelmän kautta tai lukujärjestyksestä, kurssit oman sivun kautta.


Voit valita itsellesi sopivan maksutavan tunneille.

 • Sattvan jäsenyys
 • Sattvan sarjakortit
 • Sattvan kertamaksu
 • Sattvan Zoom kerta tai PrePaid kortti

Sattvan jäsenyys

Sattvajäsenyys sopii sinulle, joka haluat käydä säännöllisesti tunneilla edullisemmilla hinnoilla. Voit valita jäsenyyden käyttömäärien mukaan, joko viikottais-, tupla tai rajattomalla jäsenyydellä. Jäsenenä varaat tuntisi itse ajanvarausjärjestelmän kautta ajoittaen tunnit itselle sopivaan aikaan. Vaikka säännöllisesti aina samaan aikaan tai satunnaisesti tunteja viikoittain vaihdellen. Voit myös olla pois kokonaan jonakin viikkona ja keskittää jäsenyyden mukaiset tunnit jollekin toiselle viikolle. Tämä on erittäin joustava mahdollisuus! Jäsenenä saat lisäksi seuraavat edut:

 • Kausipaikka viikkotunnille halutessa. Poissaollessa mahdollisuus siirtää käyntikerta saman kuukauden sisällä vapaasti johonkin itselle sopivaan ajankohtaan. Hallinnointi itse ajanvarausjärjestelmän kautta.
 • 10 % alennus kaikista Sattva Jooga Seinäjoen järjestämistä kursseista ja miniretriiteistä. Etu ei koske muualla järjestettäviä viikonloppukursseja tai vierailevien ohjaajien kursseja.
 • 20 % alennus henkilökohtaisesta joogakonsultaatiosta
 • Jäsentapahtumat 1 krt/syys- ja kevätkausi.
 • Oma jäsenten FB ryhmä, johon vinkkejä ja tuntien streemauksia. Jäsenten FB ryhmään pääset liittymään täältä.
 • Halutessa kahden viikon mittainen lomakuukausi yhtä kokonaista jäsenvuotta kohden.
 • Osallistuminen Zoom tunneille jäsentason mukaisilla käyntikerroilla. Mahdollisuus lunastaa zoom sarjakortti alennetulla hinnalla.
 • Normaalihintaisista salilla myytävistä joogavaatteista 5 % alennus.

Jos kiinnostuit jäsenyydestä, anna tarvittavat tiedot erillisen lomakkeen kautta. Teemme näillä tiedoilla jäsensopimuksen valmiiksi ja se voidaan allekirjoittaa salilla seuraavan kerran tunnille tullessasi. Jos jäsenyysasia mietityttää, laita viestiä sattvajooga.seinajoki@gmail.com.

Jos jäsenyys solmitaan kesken kuukauden, maksetaan kuluvasta kuukaudesta päivien mukainen hinta. Samassa suhteessa vähennetään myös käyntikertojen määrää kuluvan kuukauden osalta. Esim. jos sopimus solmitaan kuukauden 15. päivä, kuluvan kuukauden laskutus on -50 % täyden kuukauden laskutuksesta ja käyntikertoja vähennetään puoleen kuluvan kuukauden osalta.

Jäsenehdot löydät täältä. Jäsenyyden hinnat näkyvät alla olevassa taulukossa. Hinnat sisältävät ALV 10%. Jäsen seuraa käyntikertoja ajanvarausjärjestelmän kautta itse. Jäsen sitoutuu tuntivarauskäytäntöihin. Syksyn viikkotunnit ajanvarausjärjestelmän kautta tai lukujärjestyksestä. Syksyn kurssit oman sivun kautta.

Jäsenyysluokka Käyntikerrat Hinta 1 krt hinta
Viikoittaisjäsenyys 4 40€/kk 10€
Tuplajäsenyys 8 75€/kk 9,40€
Rajaton jäsenyys Rajaton 125€/kk 7€
(n. 4 viikkotunnin
mukaan)

Sattvan sarjakortit

Sattvan sarjakortit käyvät kaikilla viikkotunneilla. Sarjakortit sopivat sinulle, joka et välttämättä halua sitoutua käymään säännöllisesti tunnilla tai esim. töiden vuoksi joudut pitämään pidempiä taukoja. Sarjakorteilla voit myös joustavasti lisätä jäsenyyteen kuuluvien käyntikertojen määrää. Sarjakortit antavat myös mahdollisuuden kokeilla tunteja ennen mahdolliseen jäsenyyteen sitoutumista. Varaat itse tunnit ajanvarausjärjestelmän kautta sopimaan omiin aikatauluihisi. Sarjakorttien hinnat sisältävät ALV 10 %. Sarjakorttien käyttäjät sitoutuvat tuntivarauskäytäntöihin. Sarjakortit ovat voimassa 3 kk ostohetkestä.


Syksyn viikkotunnit ajanvarausjärjestelmän kautta tai lukujärjestyksestä. Syksyn kurssit oman sivun kautta.
Hinta 10 krt kortti 6 krt kortti 4 krt kortti Kertamaksu
Normaali 120€ 75€ 55€ 15€
Opiskelija, eläkeläinen 110€ 70€ 50€ 13€

Sattvan kerta

Sattvan kertamaksulla voit käydä satunnaisesti tunneilla tai jos et halua sitoutua pidemmäksi aikaa. Sattvan kertamaksu on 15€/13€. Kertamaksu sisältää ALV 10%. Kertamaksujen lunastajat sitoutuvat tuntivarauskäytäntöhin.

Syksyn viikkotunnit ajanvarausjärjestelmän kautta tai lukujärjestyksestä. Syksyn kurssit oman sivun kautta.

Sattvan Zoomtunnit

Ajantasainen aikataulu ZOOM tunneista ajanvarausjärjestelmästä ja yllä olevasta kuvasta (viikkotuntien yhteydessä). Zoom tunnit on merkitty ajanvaraukseen +ZOOM merkinnällä.

Tunneille ilmoittaudutaan normaalista ajanvarausjärjestelmän kautta. Tuntien maksu tapahtuu etukäteen joko mobile pay:lla numeroon 050-5370867 tai maksamalla summa tilille. Sattva Jooga Seinäjoen tilinumero on FI 67 1675 3500 0122 53. Maksamisen jälkeen löydät zoom linkin ajanvarausjärjestelmästä jokaisen tunnin kohdalla olevan info painikkeen takaa. Liityt vain tunnille, ohjaaja hyväksyy sinut tunnille ja osallistut joogaan.

Jos haluat osallistua ainoastaan yhdelle zoom tunnille, maksun jälkeen ajanvarausjärjestelmään lisätään kertakäynti tai sarjakortti maksusuorituksen näkyessä tilillä.

Voit osallistua Zoom tunneille sarjakortin tai jäsenyyden käyntikerroilla tai voit hankkia erillisen käyntikerran tai sarjakortin Zoom tuntien hinnoittelun mukaan:

Sattvan Zoom 6 krt PrePaid 1 krt PrePaid
Normaali 70€ 14€
Opiskelija, eläkeläinen, Sattvan jäsen 65€ 12€

Maksuvaihtoehdot: pankki/luottokortit, tilisiirto. Voit maksaa myös Mobile Pay:lla (050-5370867). Liikuntaetuina ePassi, Smartum, Edenred ja TYKY.

Sattvan jäsenlaskutus tapahtuu kuukauden 1. päivänä tilisiirtona Sattva Jooga Seinäjoen tilille FI 67 1675 3500 0122 53. Tarvittaessa jäsenmaksusta lähetetään lasku, jolloin kuukausimaksuun lisätään laskutuslisä 3.5€

Sattva Jooga Seinäjoki pidättää oikeuden ilmoittaa kuukautta ennen mahdollisista muutoksista tuntiaikatauluihin tai tuntien järjestämiseen. Tällöin henkilöillä on mahdollisuus kuukauden sisällä käyttää sarjakortin käyntikerrat tai liikuntaetuuksiin liittyvät maksut pois. Sarjakortin käyntikertoihin liittyviä rahoja tai liikuntaetuuksien osoittamia maksuja ei palauteta.